Termeni și condiții

I. DISPOZITII GENERALE

Site-ul restaurant-public.ro apartine Total Recruitmentro SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Fibiș, nr.493, inregistrată la Oficiul Registrului Comertului de pe lângă Tribunalul TIMIS cu numar de ordine J35/1034/11.05.2020, CUI: 38941662
Informatiile conținute in acest site sunt protejate de reglementarile romanesti si/sau internationale.

Prezentii termeni si conditii se refera la site-ul restaurant-public.ro si se adreseaza, sunt aplicabile si sunt obligatorii oricarei persoane (denumita in continuare si „utilizatorul” sau „cumparatorul” sau „clientul”) care acceseaza acest site.

Prin accesarea acestui site si/sau a oricarei pagini de pe site si/sau prin accesarea si/sau folosirea in orice mod a oricarei informatii de pe site, indiferent de modalitatea de accesare si/sau folosire, si/sau prin exprimarea oricarei intentii de achizitionare a oricaror bunuri si/sau prin achizitionarea oricaror bunuri, dumneavoastra (utilizatorul) sunteti de acord cu si acceptati sa fiti legati de si sa vi se aplice toti termenii si conditiile prezentati in/pe acest site, care au valoare contractuala si se vor aplica ca si un contract intre dumneavoastra (utilizatorul) si TOTAL RECRUIMENTRO SRL. Daca nu sunteti de acord cu, daca nu doriti sa respectati in totalitate, daca nu intelegeti sau daca nu doriti sa fiti tinut(i) de termenii si conditiile prezentati in/pe acest site, va rugam sa nu utilizati in nici un fel si in nici un mod acest site.

Prezentii termeni si conditii stabilesc termenii si conditiile de accesare si utilizare a site-ului restaurant-public.ro precum si termenii si conditiile generale de achizitionare a bunurilor care sunt prezentate pe site.

III.PRODUSELE

Produsele pot fi comandate si achizitionate prin adaugarea in cos, completarea formularului de comanda, selectarea metodei de plata si achitarea acestora.

In cazul in care produsele au fost adaugate in cosul de cumparaturi, fara finalizarea comenzii, acest lucru nu atrage dupa sine si nasterea in sarcina ASM QUEENS S.R.L. a obligatiei de rezervare a acestora.

Prezentarea produselor pe website
Toate materialele de informare prezentate pe Site au un caracter de referință și nu reprezintă informații exacte despre proprietățile și caracteristicile Produselor, inclusiv culoarea, dimensiunea și forma. În cazul în care Clientul are neclarități cu privire la proprietățile și caracteristicile Produselor, trebuie să contacteze un operator înainte de a plasa comanda, acesta neavând dreptul să ridice obiecțiuni în legătură cu acest aspect, în măsura în care nu uzitează de această procedură prealabilă.

IV. PRETUL

Toate preturile produselor sunt exprimate in lei, contin TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor. Toate preturile afisate sunt in RON. Preturile afisate nu contin taxa de timbru verde, costurile de transport, de livrare sau taxele postale care vor fi suportate de utilizator.
Pretul pentru produsele comandate, TVA-ul aplicabil si alte taxe aferente (cand este cazul) sunt cele afisate pe website-ul nostru la momentul la care ne transmiteti comanda dumneavoastra. Periodic, acestea pot suferi schimbari; dar schimbarile vor afecta doar comenzile viitoare, nu si pe cele deja acceptate si confirmate.
Depunem toate eforturile pentru ca pretul de pe website sa fie corect si complet. Totusi, daca am mentionat gresit pretul unui produs pe website, nu suntem obligati sa va furnizam acel produs la pretul mentionat gresit – cu conditia sa va notificam eroarea inainte de acceptarea comenzii dumneavoastra. Intr-un asemenea caz, veti putea decide daca doriti sau nu sa comandati produsul la pretul corect. Daca nu doriti, va vom restitui integral orice plata incasata deja, in cel mult 7 zile calendaristice de cand ne-ati comunicat ca nu doriti produsul la pretul corect.

V. COMANDA

Comanda reprezinta un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre ASM QUEENS S.R.L. si utilizator prin care utilizatorul transmite ASM QUEENS S.R.L. , prin intermediul site-ului restaurant-public.ro, intentia sa de a achizitiona bunuri de pe site.

Plasarea comenzii
Comanda prin intermediul website-ului presupune urmatorii pasi:
• Selectarea produselor si adaugarea lor in cosul de cumparaturi;
• Click pe butonul „Plateste” – unde apare o lista a cumparaturilor dumneavoastra, pretul si costul livrarii;
• Click pe butonul „Plateste” – unde vi se cere sa alegeti adresa de facturare si cea de livrare;
• Click pe butonul „Pasul urmator” – unde vi se cere sa alegeti metoda de plata; tot aici veti putea folosi un cod de discount si/sau un cod de „Card Cadou”, in cazul in care ati intrat in posesia vreunuia, pentru a va diminua valoarea de plata;
• Transmiterea comenzii catre noi;
De asemenea, puteti plasa o comanda de produse si telefonic – oferind operatorului nostru datele necesare pentru a va deschide (in numele dumneavoastra) un cont de utilizator, inclusiv o adresa valida de e-mail prin intermediul careia sa se poata realiza acceptarea comenzii dumneavoastra si confirmarea ei.
Trebuie sa va asigurati ca detaliile comenzii dumneavoastra sau orice alte informatii pe care ni le oferiti sunt corecte. Pe parcursul procesului de comanda, inainte de a plasa comanda, puteti verifica, modifica si corecta eventuale erori ce ar putea aparea, inclusiv sa revizuiti lista produselor comandate – utilizand functia „schimba” si/sau apasand butonul „Inapoi” din browser-ul de Internet sau indicand modificarile catre operatorul nostru (in cazul comenzii prin telefon). Ne rezervam dreptul de a efectua verificari si de a va solicita date suplimentare inainte de a va accepta comanda.

Confirmarea comenzii
Dupa ce ati plasat o comanda pe website, va vom trimite un e-mail de confirmare si de acceptare a comenzii. Abia in acel moment, va exista un contract intre dumneavoastra si noi.
Dupa ce ati plasat o comanda prin telefon, va vom trimite un e-mail de confirmare cu un sumar al comenzii telefonice si acceptarea ei. Acceptarea comenzii si, respectiv, existenta unui contract intre dumneavoastra si noi este implicita si probata de inregistrarea convorbirii telefonice.
Contractul implica obligatia dumneavoastra de a ne plati produsele comandate. Va incurajam sa pastrati e-mail-ul prin care va acceptam comanda si va confirmam incheierea contractului. Daca nu inceteaza potrivit legii, contractul va dura pana la livrarea si plata integrala a tuturor produselor comandate.

Onorarea comenzii
Onorarea oricarei comenzi de catre noi e conditionata de disponibilitatea produselor comandate. Daca un produs comandat e momentan indisponibil, va vom anunta inainte de acceptarea comenzii; iar daca ne comunicati ca nu doriti sa asteptati pana devine disponibil, vom face aranjamentele necesare pentru a va restitui integral orice suma incasata deja, in termen de 2 zile calendaristice de cand ne-ati comunicat decizia dumneavoastra.
TOTAL RECRUIMENTRO SRL va livra bunurile pentru care s-a achitat pretul acestora, la adresa de livrare indicata de utilizator, intr-un termen rezonabil de la data comandarii acestora si achitarii pretului acestora, in cazul in care utilizatorul a optat pentru plata online, sub conditia ca datele datele furnizate de acesta, sunt corecte, complete si adevarate, utilizatorul fiind responsabil in exclusivitate ca toate datele furnizate sa fie corecte, complete si adevarate, TOTAL RECRUIMENTRO SRL fiind exonerata de orice raspundere in aceste cazuri. Prin finalizarea comenzii utilizatorul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va suporta consecintele acestor erori (ex. Intarzierea sau trimiterea gresita a comenzii, etc).

VI. PLATA

Plata se face prin card bancar (procesatorul de plati online este mobilPay).

Tranzactiile pe website-ul nostru se efectueaza in lei. Daca alegeti sa platiti prin card bancar, este posibil ca banca care a emis cardul dumneavoastra sa perceapa comisioane suplimentare, in functie de contractul dumneavoastra cu banca emitenta a cardului. Eventualele comisioane aditionale percepute de catre banca emitenta a cardului nu sunt vizibile in momentul tranzactiei efectuate la noi pe website pentru ca nu tin de noi sau de partenerul nostru prin intermediul caruia se proceseaza platile efectuate cu cardul bancar.

TOTAL RECRUIMENTRO SRL nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau si la platile pe care le faceti online prin intermediul website-ului nostru. Acestea sunt folosite de mobilPay (firma partenera pentru procesarea securizata a platilor). Va recomandam sa cititi mai multe privind acest aspect in Politica de Confidentialitate.

VII. LIVRARE

• Intre orele 10:00 si 19:00 de Luni până Sambata – timp de livrare între 40 – 120 minute, in functie de zona de livrare.

Livrarea va fi efectuata la adresa specificata la plasarea comenzii.

Pentru livrari in zona limitrofa a orasului Timisoara se percepe cost de transport (20 lei).

VIII. GARANTIA

Potrivit legii, nu beneficiati de garantie in cazul produselor alimentare (alimente, suplimente alimentare, sucuri, batoane, fructe si legume, etc.);

Riscuri si dreptul de proprietate asupra bunurilor
Deveniti proprietarul produselor comandate numai dupa efectuarea integrala a platii pretului. Pana la acel moment, se considera ca pastrati produsele in custodie pentru noi.
Riscul de deteriorare sau de pierdere a produselor va este transferat in momentul in care produsele va sunt livrate – dumeavoastra, sau unei persoane desemnate de catre dumeavoastra (alta decat curierul).

Continut postat de dumneavoastra
In mod obisnuit, aveti posibilitatea sa scrieti comentarii la produsele de pe website si la articolele de pe blog-ul asociat website-ului, inclusiv sa folositi trimiteri (share) si aprecieri (like) prin intermediul retelelor de socializare.
Dar, oricand va permitem incarcarea de continut pe website, trebuie sa va asigurati ca acel continut este corect, nu induce in eroare, nu incalca dispozitiile legale si/sau drepturile unor terti. De asemenea, continutul dumeavoastra nu poate fi defaimator, ofensator, vulgar, rasist, obscen, abuziv, amenintator, hartuitor, neadecvat si nu poate incalca confidentialitatea sau intimitatea altei persoane.
Ne rezervam dreptul sa suspendam, sa modificam sau sa stergem orice continut – fara notificare – daca acesta reprezinta obiectul unei plangeri, daca a fost comisa o fapta penala, daca avem motive sa credem ca incalca acesti T&C, daca astfel de masuri sunt necesare pentru a ne proteja pe noi sau pe alte persoane sau daca ni se solicita prin lege sau de catre o autoritate competenta. In acest caz, nu trebuie sa incercati sa republicati sau sa retrimiteti continutul respectiv.

IX. DISPOZITII COMUNE

TOTAL RECRUIMENTRO SRL isi rezerva dreptul de refuza si/sau a anula si/sau denunta unilateral si/sau inceta, prin anuntarea (notificarea) utilizatorului in cont si/sau pe email si/sau pe SMS, si fara indeplinirea vreunei alte formalitati prealabile si fara nici o procedura judiciara sau extrajudiciara, orice comenzi si/sau achizitionari si/sau contracte/conventii, pentru produse care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori, sau care, din cauza unor erori prezinta informatii si/sau preturi eronate/derizorii (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator diligent) si/sau pe care din motive independente de vointa sau controlul nu le mai poate vinde si/sau livra si/sau asigura utilizatorului, dupa caz si/sau in legatura cu care utilizatorul nu si-a indeplinit in mod corespunzator obligatiile.

Fara a afecta alte drepturi ale TOTAL RECRUIMENTRO SRL, TOTAL RECRUIMENTRO SRL poate refuza orice Comanda efectuata de catre Cumparator, si va putea anunta (notifica) utilizatorul in cont si/sau pe email si/sau pe telefon despre acest lucru, in oricare din urmatoarele cazuri:

 1. neacceptarea tranzactiei de catre emitentul cardului utiizatorului;
 2. esuarea / invalidarea tranzactiei online;
 3. datele furnizate de utilizator sunt incomplete si/sau incorecte;
 4. livrari esuate anterior catre utilizator;
 5. activitatea utilizatorului poate produce daune TOTAL RECRUIMENTRO SRL sau partenerilor acesteia; \
 6. exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.In cazul in care utilizatorul a achitat pretul pentru oricare dintre aceste produse mentionate mai sus in cadrul prezentei sectiuni, pretul va fi returnat de catre ATOTAL RECRUIMENTRO SRL, orice alta raspundere fiind exclusa.

  Dorim sa rezolvam amiabil orice neintelegere ce poate interveni intre noi si dumeavoastra privind acesti T&C. Dar daca nu putem ajunge la o rezolvare amiabila, litigiul va fi solutionat de instanta competenta din Bucuresti.
  Nu putem garanta ca website-ul va functiona mereu neintrerupt sau fara erori. Avem dreptul sa suspendam website-ul pentru reparatii, mentenanta, imbunatatire sau pentru alte motive tehnice sau comerciale, fara o notificare si fara angajarea raspunderii.
  Nu ne asumam raspunderea pentru neindeplinirea sau indeplinirea cu intarziere a vreunei dintre obligatiile noastre fata de dumeavoastra, daca aceasta este cauzata de circumstante ce nu tin de controlul nostru (inclusiv disfunctionalitati ale sistemelor de telecomunicatie ale tertilor).

Reclamatii
Daca aveti nelamuriri sau reclamatii, va rugam sa ne contactati. Intentionam sa solutionam intern o eventuala reclamatie in termen de 10 zile (cu exceptia cazului in care legea ne impune un alt termen), urmand sa va informam cu privire la decizia luata.
De asemenea, va puteti adresa autoritatilor publice corespunzatoare.

XI. DISPOZITII DIVERSE

Accesarea si/sau utilizarea site-ului si/sau si exprimarea oricarei intentii de achizitionare a oricaror bunuri si/sau achizitionarea oricaror bunuri, nu ofera utilizatorului si nu va fi interpretata in sensul transmiterii sau conferirii vreunui drept catre utilizator cu privire la informatiile pe care le acceseaza si/sau utilizeaza.

Toate drepturile asupra site-ului si continutului acestui site (denumit in continuare „continutul”), incluzand fara limitare drepturile de autor sau marcile, sunt proprietateaTOTAL RECRUIMENTRO SRL sau apartin altor proprietari de continut si prin prezentii termeni si conditii nu se acorda utilizatorului nici un drept de a utiliza vreo marca sau alt logo sau alt tip de continut, indiferent de natura acestuia, care se regaseste pe site. In consecinta este necesara obtinerea acorduluiTOTAL RECRUIMENTRO SRL si proprietarului de continut pentru utilizarea oricarui continut. In cazul in care continutul apartine altor proprietari de continutTOTAL RECRUIMENTRO SRL nu este responsabila in nici un fel si in nici un mod pentru acest continut si utilizatorul isi asuma faptul ca este posibil caTOTAL RECRUIMENTRO SRL sa nu fi facut nici o verificare cu privire la continut.

In masura maxima permisa de reglementarile legale in vigoare,TOTAL RECRUIMENTRO SRL nu poate garanta ca poate asigura tot timpul si in toate cazurile confidentialitatea comunicatiilor prin intermediul acestui site; Comunicatiile prin internet nu sunt sigure si de aceea TOTAL RECRUIMENTRO SRL nu isi asuma nici o culpa si nu accepta nici o responsabilitate, de nici un fel, pentru continutul, deplinatatea si exactitatea informatiilor continute in comunicare prin internet si nici pentru vreo paguba, de orice fel, cauzata de virusi. De asemenea,TOTAL RECRUIMENTRO SRL nu garanteaza ca site-ul nu poate fi afectat de virusi sau de alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi si nu accepta nici o responsabilitate pentru acestea.TOTAL RECRUIMENTRO SRL nu garanteaza ca informatia de pe site nu poate avea erori sau lipsuri, dar va depune toate diligentele pentru a corecta erorile sau lipsurile dupa ceTOTAL RECRUIMENTRO SRL ia la cunostinta despre acestea.TOTAL RECRUIMENTRO SRL nu poate garanta furnizarea neintrerupta a site-ului.TOTAL RECRUIMENTRO SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise din parteaTOTAL RECRUIMENTRO SRL sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Informatiile incluse pe site au caracter informativ iar utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu,TOTAL RECRUIMENTRO SRL fiind exonerata de orice raspundere.

Informatiile continute in site nu pot fi copiate, descarcate, modificate, transferate, distribuite, republicate, reproduse sau transmise, in orice forma si/sau prin orice mijloace, total si/sau partial, fara acordul prealabil scris alTOTAL RECRUIMENTRO SRL.

TOTAL RECRUIMENTRO SRL isi rezerva dreptul, la discretia sa, sa limiteze sau sa inceteze accesul total si/sau partial la site si/sau la continutul aflat pe site, fara preaviz sau alte obligatii.

Utilizatorii pot face/trimite comentarii, review-uri, rating-uri si orice alte comunicari, sugestii, intrebari sau informatii (toate si oricare denumite in continuare si “informatiile”), daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, ofensator, jignitor, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu TOTAL RECRUIMENTRO SRL, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Utilizatorii trebuie sa se asigure ca informatiile introduse de ei:

a.sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

b. nu fac referire direct sau indirect la alte produse si/sau persone ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;

c. nu contin materiale de natura publicitara.

Inscrierea de informatii se poate face de catre utilizatori in sectiunile corespunzatoare fiecarui tip de informatii.
In cazul in care oricare din informatii nu respecta cele anterior mentionate,TOTAL RECRUIMENTRO SRL are dreptul sa le elimine fara indeplinirea vreunei formalitati prealabile si, in limita permisa de reflemnetarile legale in vigoare, sa dezactiveze contul respectivului utilizator.
In momentul inregistrarii unei anumite informatii utilizatorul acordaTOTAL RECRUIMENTRO SRL o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si da dreptulTOTAL RECRUIMENTRO SRL de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acea informatie.

Acest site foloseste asa numitele cookies. Cookie -urile sunt fisiere de mici dimensiuni, formate din litere si numere, stocate de catre browserul pe care il folositi pentru a avea o experienta mai buna de navigare pe Internet. Aceste fisere permit site-urilor web sa retina si sa pastreze informatii utile despre preferintele utilizatorului. Cookie-urile folosite de site nu solicita informatii cu caracter personal si nici nu identifica personal utilizatorii de internet. Prin setarile facute in browserul cu care navigati pe Internet, puteti permite lansarea sau blocarea cookie-urilor. Mai multe detalii se regasesc in Politica de Cookies.

TOTAL RECRUIMENTRO SRL poate utiliza adresele de posta electronica ale utilizatorilor, obtinute cu ocazia accesarii acestui site de catre utilizatori si/sau cu ocazia crearii unui cont pe site si/sau cu ocazia achizitionarii de bunuri si/sau experiente si, in scopul efectuarii de comunicari referitoare la produse sau servicii similare care vor fi prezentate pe site. Utilizatorii au dreptul de a se opune unei asemenea utilizari, atat la obtinerea adresei de posta electronica, cat si cu ocazia fiecarui mesaj, in cazul in care clientul nu s-a opus initial.

TOTAL RECRUIMENTRO SRL poate trimite orice comunicari si/sau notificari la adresa comunicata de utilizator sau la orice adresa de fax sau email a utilizatorului/comunicata in orice fel de utilizator.

In cazul in care anumiti termeni sau conditii devin inaplicabili aceasta nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalti termeni sau conditii, care vor continua sa ramana in vigoare si sa produca efecte juridice ca si cum termeni sau conditiile deveniti inaplicabil ar fi fost nescrisi.

Limitarile sau excluderile oricaror garantii sau raspunderi continute in prezentele termini si conditii nu afecteaza si nu prejudiciaza drepturile legale ale utilizatorului care este consumator.

Prin forta majora se intelege orice eveniment extern si/sau imprejurare externa, independente de vointa partii care invoca forta majora, cu caracter exceptional, absolut invincibil si inevitabil, absolut imprevizibil si de neinlaturat, si care, survenind dupa incheierea contractului, impiedica sau intarzie, total sau partial, indeplinirea obligatiilor izvorand din acest contract. Nu este considerat forta majora un eveniment care, fara a crea o imposibilitate de executare, face extrem de costisitoare executarea obligatiilor uneia dintre parti. Forta majora trebuie constatata de o autoritate competenta. Forta Majora apara de raspundere partea care o invoca, dar numai in masura si pentru perioada in care partea este impiedicata sau intarziata sa-si execute obligatia din pricina situatiei de forta majora. Fiecare parte va depune toate diligentele pentru a reduce cat mai mult posibil efectele rezultand din forta majora. Partea care invoca forta majora va comunica in scris, celeilalte parti, dovada intervenirii cazului de forta majora, in maxim 5 zile de la aparitia acestuia. Aceeasi procedura si modalitate de notificare se aplica si pentru incetarea situatiei de forta majora.

Prin accesarea acestui site si/sau a oricarei pagini de pe site si/sau prin accesarea si/sau folosirea in orice mod a oricarei informatii de pe site, indiferent de modalitatea de accesare si/sau folosire, si/sau prin exprimarea oricarei intentii de achizitionare a oricaror bunuri si/sau experiente si/sau prin achizitionarea oricaror bunuri si/sau experiente, utilizatorul declara ca are capacitatea sa accepte si sa respecte termenii si conditiile si sa achizitioneze orice bunuri si/sau experiente.

Acordul dumeavoastra
Ati luat cunostinta si recunoasteti in mod expres ca ati citit cu atentie si acceptati acesti Termeni si conditii, in special prevederile referitoare la dreptul de retragere, consecintele retragerii din contractul cu noi, raspunderea noastra si rezolvarea litigiilor si a reclamatiilor.